What's in a Bag - Try it, you'll like it!

What's in a Bag - Try it, you'll like it!

oktober 23, 2011

Where's the Bag?

Het is natuurlijk belangrijk om jezelf zo goed mogelijk op te laten vallen op het internet. In het woud van de vele duizenden webwinkels ben je als beginner slechts een twijgje. Om uit te kunnen groeien tot een dikke boom moet je daarom gevonden worden.

De beste manier om dit te doen is je aan te melden bij diverse verzamelplaatsen voor webwinkels. Je hebt natuurlijk de diverse startpagina's, maar daarin verdwijn je alsnog in de massa. Wij kiezen er daarom ook voor om het verkeer naar onze winkel via de kleinere fora te leiden, waar je niet wordt ondergesneeuwd door de grote ketens. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat wij zelf iets hebben met deze sites; denk aan de look-and-feel, de manier van schrijven en natuurlijk ook de andere shops die zich daar hebben aangemeld.


Op dit moment zijn wij te vinden op de volgende adressen.





Door onze activiteiten in de diverse sociale media (Facebook, Twitter) worden wij natuurlijk ook opgepikt door sites waar wij in eerste instantie nog niet naar hadden gekeken. Dit heeft geleid tot leuke tweets en uit het niets een geweldige blogpost van Hip&Hot, die vele honderden bezoekers heeft opgeleverd.

Wij blijven bezig om onszelf in de markt te zetten en houden jullie hiervan op de hoogte.


Shop ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten