What's in a Bag - Try it, you'll like it!

What's in a Bag - Try it, you'll like it!

maart 13, 2015

Listography - Your Life in Lists

Listography


We maken allemaal lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantielijstjes, to-do lijstjes. We maken ze op briefjes, in schriftjes, op onze hand, in onze mobiel. Er is niets fijner dan afvinken en doorstrepen.

Lijstjes maken ons hoofd leeg, geven overzicht en inzicht. Lijstjes helpen ons kiezen en prioriteiten stellen. Als je je lijstjes bewaard dan heb je prachtige herinneringen netjes en geordend in lijstjes.




De listographies zijn dagboeken in lijstjes vorm. Je leven in lijstjes. Schrijf je eigen verhaal. Door middel van de vragen kun je je eigen lijst aanmaken. Elke Listography heeft zijn eigen onderwerp.

The Love Listography

Zoals de titel al doet vermoeden gaat deze over jouw liefdesleven. Liefde is prachtig, maar kent ook minder schattige kanten, De Love Listography zorgt ervoor dat je niks vergeet: van je favouriete liefdesliedjes en mooie romantische tripjes, tot rampzalige versiertrucs en grootste afknappers. Zet ze allemaal in lijstjes.

Note: Niet geschikt voor als je hart net gebroken is.

The Literary Listography

Dit is het ultieme invulboek voor de boekenliefhebbers. De Literary Listography heeft meer dan 70 vragen varieërend van favoriete boek aller tijden, favoriete ateur, boeken die je aan het huilen brachten. Kortom, vragen die je zo kunt beantwoorden en vragen waarvoor je misschiem wat dieper moet gaan spitten. Een fijne bezigheid waardoor de laatjes in je hoofd weer open gaan.

The Music Listography

Niet alleen voor muziekkenners maar juist voor iedereen. Iedereen houdt van muziek en iedereen heeft wel muziek waar je van houdt, die herinneringen oproept, verdrietige of vrolijke. Muziek kan een heleboel emoties oproepen. Er staan in deze Listography 68 lijstjes. Noem je 20 favoriete liedjes, noem bandnamen, noem je guilty pleasures, met welke muziek ben je opgegroeid.

The Film Listography


The force is strong in this Listography. Meer dan 70 lijstjes/vragen varieërend van favoriete film aller tijdenm favoriete acteur/actrice, soundtracks tot tenenkrommende scénes, op welk filmkarakter lijk jij, van welke film moet je keer op keer huilen? Er is genoeg ruimte om te schrijven en elke vraag wordt vergezeld door een passende illustratie.

The Parenthood Listography

Rust, regelmaat en lijstjes. Lekker veel ruimte en inspiratie om al die gebeurtenissen van je opgroeiende kind op te schrijven. Een uniek naslagwerk van je kind en van jezelf als ouder. Meer dan 60 uitdagende vragen/lijstjes zoals, eerste woordjes, wat je kind moet weten over zijn ouders, favoriete liedjes en sprookjes, Dit boek zorgt, mits ingevukd, voor een prachtige herinnering aan die tijd. Want het gaat inderdaad heel snel.


Life Listography

Schrijf je eigen biografie aan de hand van slimme, grappige en confronterende vragen. Sommige vragen zijn voor de hand liggend (greatest accomplishment, best friends, favorite food), andere vragen gaan wat dieper (guiltiest pleasures, greatest acts, personal fashion trends) Genoeg ruimte om je verhaal te vertellen. 


De auteur van de Listographies is Lisa Nolan. En te koop bij What's in a Bag - Your Thoughts.


 Ga naar de website

Bronnen: Chronicle Books-What's in a Bag- Flow Weekly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten