What's in a Bag - Try it, you'll like it!

What's in a Bag - Try it, you'll like it!

mei 05, 2015

MAMA NEEDS A BREAK!

Wat willen we heel graag voor Moederdag en wat hebben we nu echt nodig om een leuke moeder te zijn? 


De mooiste cadeautjes voor Moederdag zijn natuurlijk, met stip op 1, de mooie knutselwerkjes van je kroost. Vingerverf-werkjes, gedichtjes, hartjes, liedjes, macaroni-kettingen, ontbijtje op bed, "Mama, ik hou van jou".  Je hart vult zich met liefde, al die dankbaarheid voor het moeder zijn.




Maar soms is het moeder zijn een ware uitputtingsslag. Kom je er s'avonds achter dat je je haren nog niet hebt gekamt, dat je snoetjes, billetjes en wat nog meer hebt gepoetst. Ruzies hebt gesust, pleisters hebt geplakt, spreekbeurten hebt geoefend, eten verzorgt en aandachtig naar alle verhalen hebt geluisterd. Om s'avonds uitgeput in je bed te stappen waar je soms ook weer een paar keer uit moet om kindjes te sussen.


Wat wij moeders af en toe nodig hebben is een break!

Af en toe een beetje hulp van opa's en oma's zodat je een moment voor jezelf hebt(dank opa en oma's, wat moeten we zonder jullie) adem ruimte, even opladen, je eigen gedachten horen, rustig naar de toilet kunnen gaan of onder de douche. Even tijd voor jezelf vrijmaken. En daar is niks mis mee want moederschap is veeleisend, het slurpt je energie en soms wil je ook wel eens je eigen naam horen i.p.v. altijd mama. Hoe fijn is het om je mooie jurk aan te trekken zonder dat deze binnen een minuut onder de snot, voedselresten of kots zit. Even tijd voor jezelf  maakt je uiteindelijk ook een leukere moeder. Een dag, een weekendje weg, een week of nog langer met je partner of vriendinnen.

Je kunt je even geestelijk en lichamelijk weer opladen al zul je de hele reis en verblijf het over je kinderen hebben. Maar uiteindelijk kom je weer opgeladen terug om je weer helemaal in het avontuur te storten. Mama blij, iedereen blij!

Om je een beetje op gang te helpen zijn nu alle Travel Organisers met korting te bestellen! Want dan ga je in ieder geval georganiseerd op reis. Voor al je reisbescheiden en toebehoren is een plaatsje: je paspoort, tickets, papiergeld, kleingeld, pasjes en zelfs een pen kan erin. Al je documenten en papieren bij elkaar. Fijn en handzaam kan deze zo in je tas. Er zijn 7 verschillende Travel Organisers en drie Travel wallets in het assortiment, stuk voor stuk plaatjes en vol met bijzondere details.


Gebruik de code BREAK en ontvang EURO 5,- korting op een Travel Organiser!
Deze aktie is geldig t/m 10 mei.

Travel organisers- Your Travels









Geen opmerkingen:

Een reactie posten